1 2 3
Lyst til å reise verden rundt på første klasse
– og tjene gode penger?

Les mer!
REISELIVSAKADEMIET

Blir etablert i løpet av annet halvår 2012
 
« Tilbud tilbake
Tilbud fram »  Learn more
HER KAN DIN ANNONSE STÅ!

Ta kontakt.

Interdum ullamcorper maecenas
Orci maecenas. Tincidunt tempus, integer viverra lorem praesent magna parturient  « Tilbud tilbake  Ta kontakt
Overnatte og spise i Fort Worth

Tekst: Tor Kjølberg (april 2012)

reiseliv_reiselyst_fort_worth_texas

Ett av våre foretrukne hoteller i Fort Worth er det ærverdige Ashton Hotel fra 1915, som nå er totalrenovert og fylt med malerier av kunstnere fra the Fort Worth Circle.

reiseliv_reiselyst_ashton_hotel

En annen favoritt er Etta’s Place, et intimt B&B med elegant historisk texansk utsmykking.

reiseliv_reiselyst_ettas_place

Hvis du er i markedet for skreddersydde ridestøvler i prisklassen 1.000 dollar og mer eller Stetson-hatter, er Leddy’s stedet å besøke.

reiseliv_reiselyst_leddys

Reata varter opp med skikkelige cowboyretter som røkt vaktel med jalapeno-cheddarpartikler glasert med barbecue-sirup, eller tamalesmørbrad med pecannøttemos. Hovedrettene serveres i ekte Texas-porsjoner og varierer fra buffallo ribs til kylling chili rellenos og ristet maischowder. Desserter, for dem som måtte klare det, omfatter blant annet tacos av karamelliserte bananer med sjokoladesaus eller West Texas pecan pie.

reiseliv_reiselyst_reata

Når det kommer til steik på amerikansk vis liker vi Del Frisco’s, med sin mørke, gammelmodige trevirkeinnredning og med tunge linduker på bordene.

reiseliv_reiseglede_defrisco

I det historiske Stockyards District finner vi chef Tim Loves oppdaterte bistro Lonesome Dove. Der serveres forretter som fasan confit quesidillas med geitost og sorte bønner, eller chili-innsmurt foie gras på Texas toast, og fristende hovedretter som kalvekoteletter med pecan-cabrales (ost) risotto, eller coca- og kaffeinnsmurt svinemørbrad med chilantro-lime potetpuré og hvitløksaus.

Videovisning Stockyards District
 
Copyright (c)2011 | Levert av Lage Hjemmeside PRO