1 2 3
Lyst til å reise verden rundt på første klasse
– og tjene gode penger?

Les mer!
REISELIVSAKADEMIET

Blir etablert i løpet av annet halvår 2012
 
« Tilbud tilbake
Tilbud fram »  Learn more
HER KAN DIN ANNONSE STÅ!

Ta kontakt.

Interdum ullamcorper maecenas
Orci maecenas. Tincidunt tempus, integer viverra lorem praesent magna parturient  « Tilbud tilbake  Ta kontakt
Aspen – Colorado

Ski og bli sett

Tekst: Tor Kjølberg

Colorado er Rocky Mountains skiparadis og kan skilte med mer et tyvetalls skiområder. Blant disse er Aspen uten tvil både mest kjent og sofistikert. Det er dit Hollywoodkjendisene og andre som ynder après-ski og natteliv foretrekker å reise. Totalt er det 281 skitrekk over et område på mer enn 17.000 mål og stort sett fantastiske snøforhold. Alle bakkene er knyttet sammen med gratis tilbringerbuss og billetter som gjelder for alle i trekkene.

reiseliv_reiseglede_Little_Nell_Aspen_Colorado

Du kan kombinere herlige friluftslivet med innendørs kos i Little Nell, Aspens upretensiøse, men elegante ski-inn/ski-ut hotell, beliggende midt i Aspens flaggskipsområde. Det minner mest om et europeisk skislott og befinner seg bare et snøballkast fra imponerende Silver Queen, verdens lengste gondolheis, som bringer skituristene opp i en høyde på over 1.000 meter på under et kvarter.

Nell har en travel bar og en prisbelønt restaurant som er en turistmagnet både om vinteren og i måneder uten snø. Når skisesongen ebber ut viser Aspens andre fortrinn seg, et allsidig samfunn med vakre godt vedlikeholdte pepperkakehus i 19. hundretallsstil, bygget under sølvgruvedrifttiden, og med Colorado Mountains som en vakker bakgrunnskulisse.

Året rundt legger byen vekt på kulturelle arrangement, blant annet med Aspen Music Festival, som arrangeres om sommeren. Det er en åtte uker lang mini-Tanglewood festival med stor bredde i musikalske uttrykk.

Festivalen arrangeres i perioden midten av juni til midten av august.

Aspen ligger 320 kilometer sørvest for Denver.

Første skidag er normalt i forbindelse med Thanksgiving, og sesongen slutter sent i april.

Bli med oss på kort visning i Aspen, Colorad
 
Copyright (c)2011 | Levert av Lage Hjemmeside PRO