1 2 3
Lyst til å reise verden rundt på første klasse
– og tjene gode penger?

Les mer!
REISELIVSAKADEMIET

Blir etablert i løpet av annet halvår 2012
 
« Tilbud tilbake
Tilbud fram »  Learn more
HER KAN DIN ANNONSE STÅ!

Ta kontakt.

Interdum ullamcorper maecenas
Orci maecenas. Tincidunt tempus, integer viverra lorem praesent magna parturient  « Tilbud tilbake  Ta kontakt
På Fijis Yasawa Island kan du bo for bare 150 kroner natten

Av Herwig Mandal

Har du sett “Castaway” med Tom Hanks I hovedrollen, eller gjeninnspillingen av “The Blue Lagoon med Brooke Shields? Begge filmene ble spilt inn på Yasawa.

Reiseliv reiseglede Yasawa

Fredelige melkehvite sandstrender med et innbydende turkis hav. Dette er ikke en gjennomsnittlig turistfelle med høye bygninger, stinkende turistbusser og horder av mennesker. Her er det ingen forurensing i sikte, ingen veier, ingen biler og ingen motorsykler.

Dette er et paradis, på et hvilket som helst budsjett. Uansett hvor du velger å bo, er den naturlige utsikten den samme. Betal 5.000 kroner natten pr. person i dobbeltrom, og du kan skjemme deg selv og din partner bort på det eksklusive alt inklusive Turtle Island Resort. Det er stedet du bør velge hvis du absolutt må ha fransk champagne, hummerpicnic og vaskeriservice. For en rundreise med sjøfly for 5.000 kroner kan du komme dit fra Viti Levu på fastlandet. Selv forhandlet vi oss imidlertid fram til en pris på 500 kroner en vei, så det lønner seg å prute.

reiseliv reiseglkede Yasawa Fiji

Et steinkast unna, kanskje 15 minutter med en langsomtgående båt, kan du bo på Coral View Resort på Tavewa, for så lite som 150 kroner natten. Da er tre tradisjonelle Fiji-måltider og en aktivitet om dagen inkludert. For noen få kroner ekstra kan du få et privat hytte bare noen meter fra beroligende, skvulpende bølger. Uansett hva du velger vil bølgene dysse deg i søvn, sollyset sende sine stråler gjennom vinduet, og du vil føler deg som konge eller dronning i himmelsengen.

Når du kommer ut av din lille hule i Coral View, bør du få tak i snorkelutstyr og oppleve et hav med koraller i selskap med nysgjerrige fargerike fisker. Eller ta en gratis tur til Suntan Point, en herlig hvit sandbar, hvor du og vennene dine kan late som dere er der for en fotoskyting til neste Sports Illustrated Swimsuit Edition.

Reiseliv reiseglede Fiji sjøfly

Opplev den tradisjonell landsbyen Nacula på Fiji for 100 kroner ekstra. Der møter du høvdingen og kan delta i en kava-seremoni, spise nygrillet fisk i en saus av kokosnøttmelk og danse og synge på ekte Fijivis. Og hvis du har funnet deg et rimelig overnattingssted han du råd til å spandere Fiji bitter øl på nye venner.
 
Copyright (c)2011 | Levert av Lage Hjemmeside PRO