1 2 3
Lyst til å reise verden rundt på første klasse
– og tjene gode penger?

Les mer!
REISELIVSAKADEMIET

Blir etablert i løpet av annet halvår 2012
 
« Tilbud tilbake
Tilbud fram »  Learn more
HER KAN DIN ANNONSE STÅ!

Ta kontakt.

Interdum ullamcorper maecenas
Orci maecenas. Tincidunt tempus, integer viverra lorem praesent magna parturient  « Tilbud tilbake  Ta kontakt
Australias beste vindistrikter:
Hunter Valley

Tekst: Tor Kjølberg

Hunter Valley maner fram bilder av heste- og kvegoppdrett samt gruvedrift. De fleste australiere forbinder imidlertid distriktet med vindruer, siden det finnes mer enn 50 vingårder og et titalls utmerkede restauranter der.

Der finner besøkende internasjonalt anerkjente merker som Rosemount og Lindemans, selv om lokalbefolkningen nok foretrekker mange av de mindre vingårdene. Hunter Valley ligger en enkel to timers biltur fra Sydney, og gjør det til det mest kjente og populære av Australias fire vinregioner. Unngå å dra dit i helgene, for da er det stor trafikk på veiene og vanskelig å få bord i restaurantene.

reiseliv reiseglede Hunter Valley Australia

For mennesker som liker et sjarmerende landsens hotell, anbefaler vi Pepper Tree. Det er et fantastisk kompleks midt i hjertet av dalen. Kombinasjonen hotell og restaurant kan ikke bli mer idyllisk. Her kan du overnatte i et tidligere kloster fra århundreskiftet, og din elegante suite var kanskje tidligere en barnehage eller et musikkrom.

reiseliv reiseglede Robert's restaurant Hunter Valley

Den flere ganger prisbelønte restauranten Robert’s serverer lange, behagelige måltider i en bosetters hytte fra 1876 akkompagnert av årgangsviner som du kan strekke deg ut etter og berøre. Selv om du ikke blir til middag, stikk innom og kjøp en diger gourmetkurv til lunsj, som du kan nyte under trærne ved en bekk i nærheten.

Hunter Valley ligger 200 kilometer fra Sydney.

Beste besøkstider: Vinter (juni – august). Vår (september – oktober)
 
Copyright (c)2011 | Levert av Lage Hjemmeside PRO