1 2 3
Lyst til å reise verden rundt på første klasse
– og tjene gode penger?

Les mer!
REISELIVSAKADEMIET

Blir etablert i løpet av annet halvår 2012
 
« Tilbud tilbake
Tilbud fram »  Learn more
HER KAN DIN ANNONSE STÅ!

Ta kontakt.

Interdum ullamcorper maecenas
Orci maecenas. Tincidunt tempus, integer viverra lorem praesent magna parturient  « Tilbud tilbake  Ta kontakt
Hvordan du kan spare penger ved leie av bil

Å shoppe på Internett kan være den hurtigste og beste måten å sammenligne priser mellom de ulike bilutleiefirmaene på.

Hvis du planlegger å kjøpe ekstra reiseforsikring, bør du samtidig sjekke hva slags priser selskapene opererer med når det gjelder bilutleie.

Påse at utleiers kilometerpolicy er gunstig, slik at du unngår tilleggsbetaling.

Utleiere på flyplassene tare gjerne ekstra gebyr. Sjekk derfor om det kan lønne seg å finne et bilutleiefirma ved din endelige destinasjon. Selv om et lokalt bilutleiefirma henter deg på flyplassen, må du sannsynligvis betale gebyr.

Besøk både nasjonale og internasjonale bestillingssentraler. Noen kan gi deg et bedre tilbud enn andre. Spør om det er den beste avtalen de kan tilby.

Bestill bil så tidlig som mulig etter at du har bestilt reisen din. De fleste bilutleiefirmaer øker prisene etter hvert som bestillingene kommer inn og bilene er bestilt. Enkelte biltyper blir også leid ut først, og kanskje blir du nødt til å leie en større bil enn du ønsker.

Fleksible reiseplaner kan spare deg for utgifter. Utleiefirmaer som konsentrerer seg om forretningssegmentet eller erstatningsmarkedet gir ofte gode helgepriser. De beste tilbudene får du utenom sesong og til tider der firmaene har mange biler inne.

Sjekk gjerne prisene samtidig som du bestiller reise, siden mange flyselskaper tilbyr rabatt på bilutleie, hotell og andre typer billetter.

Bestill den minste bilen du trenger. Da er det sjanser for gratis oppgradering. Men ikke glem at du risikerer å måtte bruke den lille bilen.

Kontroller alle bilstørrelser. De kan sitte inne med mange biler i en spesiell klasse og derfor gi tilbud på disse.

Bruk kuponger, men les betingelsene grundig. De fleste oppgraderingskuponger gjelder ”tilgjengelighet”. Hvis du både har en oppgraderingskupong og en rabattkupong, ta med deg begge. Hvis de ikke klarer å innfri oppgraderingen, gir de deg kanskje rabatt.

Husk å be om kuponger eller rabatter ved flybestilling. Søk alle rabattprogrammer som er gunstig for deg.

Når du skal hente bilen, spør om det finnes noen oppgraderinger eller spesialtilbud. Kanskje får du et supertilbud.
 
Copyright (c)2011 | Levert av Lage Hjemmeside PRO