1 2 3
Lyst til å reise verden rundt på første klasse
– og tjene gode penger?

Les mer!
REISELIVSAKADEMIET

Blir etablert i løpet av annet halvår 2012
 
« Tilbud tilbake
Tilbud fram »  Learn more
HER KAN DIN ANNONSE STÅ!

Ta kontakt.

Interdum ullamcorper maecenas
Orci maecenas. Tincidunt tempus, integer viverra lorem praesent magna parturient  « Tilbud tilbake  Ta kontakt
Essaouria – vindsurfernes paradis

Tekst: Tor Kjølberg

Den fargerike lille havnebyen Essaouira ligger bare et steinkast fra Marokkos beste strand, i en skjønn bukt som snor seg kilometerlangt sørover. Når du har fått nok av dine vandringer i Marrakech, Fez og Tangier, er dette stedet der du bør parkere bagasjen for noen dager og oppleve Rock & Roll på marokkansk vis.

reiseliv reiseglede Essaouria

Innenfor festningsmurene til Essaouira, tegnet av en fransk arkitekt for Sultan Sidi Mohammed i det 18. århundre, finner vi bykjernen, et vepsebol av smale streder med grønnsakselgere og kunsthåndverksbutikker, som byen er kjent for. Men du finner også vennlige kafeer med avslappet atmosfære i utkanten av sentrum.

reiseglede reiseliv spise i Essaouria

Siden 80-tallet har Essaouira vært en godt bevart hemmelighet for surfeentusiaster. Det er de sterke vindene fra Atlanterhavet som gjør forholdene ideelle. Men stadig flere oppdager denne bekymringsløse turistvennlige byen, så du bør reise nå, og sjekk gjerne inn i den enkle, fredelige og stilige Villa Maroc.

reiseliv reiseglede Villa Maroc

Hotellet har 22 rom med blåmalte balkonger med hekk rundt en åpen gård som er full av sjasmin og bougainvilleas. Enkelte rom er utstyrt med peis, andre har antikke himmelsenger. Det aller beste er frokosten på den åpne takterrassen, og middagen med aromatisk krydder fra det lokale markedet. DSen serveres innendørs til myk belysningen fra spirallysestaker i jern.

Essaouria ligger 161 kilometer vest for, tre timers busstur, fra Marrakech.

Anbefalt besøkstid: Mars – mai og september – midt desember.
 
Copyright (c)2011 | Levert av Lage Hjemmeside PRO