1 2 3
Lyst til å reise verden rundt på første klasse
– og tjene gode penger?

Les mer!
REISELIVSAKADEMIET

Blir etablert i løpet av annet halvår 2012
 
« Tilbud tilbake
Tilbud fram »  Learn more
HER KAN DIN ANNONSE STÅ!

Ta kontakt.

Interdum ullamcorper maecenas
Orci maecenas. Tincidunt tempus, integer viverra lorem praesent magna parturient  « Tilbud tilbake  Ta kontakt
Frequent Flyer bonuspoeng: Slik sparer du lønnsomme poeng

Hvis du ofte er på vingene og er utstyrt med bonuskort bør du ha en klar, personlig strategi som gjør at du opparbeider deg så mange miles som mulig, også ved å få poeng fra kilder som ikke er direkte reiserelatert. Med alle de mulighetene som finnes kan imidlertid dette virke som en krevende oppgave. Her skal du derfor få en ’juksefasit’ som kan fungere som en sparegris for din neste drømmereise.

Trinn 1: Velg programmer
Delta i så mange frequent flyer programmer som mulig. De er gratis, og på selskapenes nettsteder er det enkelt å melde seg på. Velg først de hovedprogrammene som passer egne behov. Det du bør ta hensyn til er hvor ofte du flyr, om du hovedsakelig flyr innenlands eller utenlands, og hvilken klasse du vanligvis reiser på. Delta også i andre programmer slik at du kan nyte fordelen av gratis miles og poeng når kampanjetilbudene dukker opp.

Når du har mottatt velkomst e-poster fra nær sagt alle flyselskaper under solen, lurer du sannsynligvis på hvordan du skal holde oversikten over det hele. Registrer deg hos en administrator som holder oversikten for deg. Vi anbefaler AwardWallet.com.

Hvis du ønsker å gjøre det enklere, bør du i det minste registrere deg hos de tre store flyalliansene, Oneworld, SkyTeam og Star Alliance.

Trinn 2: Konsentrer deg om din egen økonomi
Vi bruker penger hele tiden, og hver eneste krone du bruker burde bidra til poeng. Tenk på hvor mange poeng du går glipp av når du betaler kontant eller med et debetkort. Hvis det er mulig kan det lønne seg å betale alle regninger, strøm, telefon, matvarer, bensin, etc. med opptjeningskort. Hvis du handler på nettet, bruk steder som er tilknyttet flyselskapenes frequent flyers program. Registrer deg også i flyselskapenes bespisningsprogrammer, som lett kan føre til at du dobler eller tredobler oppsamlingen din.

Når det gjelder kredittkort som gir poeng bør du imidlertid være klar over at rentene er høye. Betal derfor utestående saldo hver måned.

Trinn 3: Vær oppmerksom på spesialtilbud og kampanjer
Det er alltid spesial- og reklametilbud i reiselivet som belønner lojale kunder med poeng. Du kan faktisk tjene poeng ved noe så enkelt som å ”like” et hotell på Facebook, abonnere på et nyhetsbrev, laste ned en app, eller sjekke inn på en flyplass med mobiltelefonen. Det kan som sagt være vanskelig å holde oversikten, men det er hjelp å få på nettet. Sjekk denne: The Points Guy.

Trinn 4: Gjør det til en sport å holde orden
Når du bestiller flybilletter på nettet fines det som regel et felt hvor du fyller inn ditt “frequent flyer” nummer. Gå ikke glipp av bonuspoeng ved å glemme å sette inn ditt personlige nummer.

Les den lille skriften. Flyselskapene har sine egne regler, og det er ikke alle reiser som gir bonuspoeng eller like mye bonus. Det er ditt ansvar å kjenne reglene.
 
Copyright (c)2011 | Levert av Lage Hjemmeside PRO