1 2 3
Lyst til å reise verden rundt på første klasse
– og tjene gode penger?

Les mer!
REISELIVSAKADEMIET

Blir etablert i løpet av annet halvår 2012
 
« Tilbud tilbake
Tilbud fram »  Learn more
HER KAN DIN ANNONSE STÅ!

Ta kontakt.

Interdum ullamcorper maecenas
Orci maecenas. Tincidunt tempus, integer viverra lorem praesent magna parturient  « Tilbud tilbake  Ta kontakt
Gjett hvem som kommer til middag

Av vår Sør-Amerika korrespondent

For en tid siden var jeg med en reisegruppe på jakt etter nye opplevelser i Mexico. Det fant vi på det stedet vi minst ventet det.

reiselyst reiseliv Tlaquepaque

Etter et besøk i kolonoibyen Guadalajara tok vi en pause i Tlaquepaque, en by ikke langt unna, og i dag en soveby til Guadalajara, mest kjent for sine shoppingmuligheter. Og handle gjorde vi til gangs, etter en lunsj på en lokal bistro.

reiseliv reiselyst Tlaquepaque kart

Vi nøt våre øl og margaritas og gumlet i oss chips og guacamole. Alle var begeistret for de frodige hagene og de søte, og åpenbart velforede, guacamayas, fargerike medlemmer av papegøyeslekten, som finnes i meksikanske tropeskoger.

Hovedretten var nettopp kommet på bordet da en av våre fjærkledde venner bestemte seg for at den ikke var så velforet allikevel. Den inntok vårt bord for å forsyne seg fra tallerkenene våre. Det ble det reneste blodbadet da vi forsøkte å jage den bort. Har du noen gang forsøkt å skremme bort noe med nebb like stort som hånden din og klør som en kinesisk kastestjerne? Ikke vi heller.

reiseliv reiselyst guacamayas

Alle tok det imidlertid med godt humør, og vi ba servitøren om å fjerne den uinviterte gjesten, noe han gjorde på armlengdes avstand med kosteskaft. I ettertid kan vi si at det var klokt av oss ikke å gå til aksjon selv, og etter noen erstattede retter, og mye latter, var vi tilbake i normal gjenge igjen.

reiseliv reiselyst Chapala

Resten av turen brakte oss til området rundt Chapala-sjøen, Querétaro, San Miguel, Guanajuato og Léon. Det ble en flott tur. Det var godt vennskap på hele turen, og vi delte fine stunder sammen. Nesten alle sa at de ville komme tilbake til Mexico og bruke mer tid på de stedene vi besøkte. Enkelte vurderte seriøst og flytte hit for lengre perioder.

reiseliv reiseglede Chapala kart
 
Copyright (c)2011 | Levert av Lage Hjemmeside PRO