1 2 3
Lyst til å reise verden rundt på første klasse
– og tjene gode penger?

Les mer!
REISELIVSAKADEMIET

Blir etablert i løpet av annet halvår 2012
 
« Tilbud tilbake
Tilbud fram »  Learn more
HER KAN DIN ANNONSE STÅ!

Ta kontakt.

Interdum ullamcorper maecenas
Orci maecenas. Tincidunt tempus, integer viverra lorem praesent magna parturient  « Tilbud tilbake  Ta kontakt
Bloody Mary til frokost?

Tekst: Tor Kjølberg

Denne 112 år gamle institusjonen, et medlem av Orient-Expressens samling av historiske hoteller, luksustog og cruisebåter, tilbyr alt du kan tenke deg i sine daglige frokostbuffeter, all slags juice, frukt, frokostblandinger, brød, eggretter som kan bestilles, kjøtt, fisk og ost, for bare å nevne noe.

reiseliv reiselys Mount Nelson Cape Town

Mount Nelson i Cape Town serverer til og med kaviar, stek tartar og utmerket Sør-afrikansk musserende vin eller Blody Marys/screwdrivers (som du selvsagt heller i glassene selv) til frokost. Du finner selvfølgelig de alkoholfrie morgendrikkene der også, inklusive et utvalg av syv frukdrikker. Men siden dette er et Orient-Express anlegg må du, hvis du bestiller te, være forberedt på å velge blant, ikke fem ulike tesorter, men 12, inklusive Sør-Afrikas egne (og smakfulle) rooiboos te. Prisen for en slik overdådighet? Som regel er frokost inkludert i romprisen, men hvis ikke, bør du regne med omkring 120 kroner.

reiseliv reiselyst Mouint Nelson Cape Town2

Det andre Orient-Express hotellet i Sør-Afrika, Westcliff i Johannesburg, inkluderer interessant nok ikke kaviar eller stek tartar i sin frokostbuffet. På den andre siden har du fra dette hotellet, med det passende navnet Westcliff, utsikt til store deler av byen, også zoologisk have. Det er så vidt jeg vet det eneste byhotellet i verden hvor du kan se en elefant når du spiser frokost.

Kanskje det er en god erstatning for kaviar og stek tartar.
 
Copyright (c)2011 | Levert av Lage Hjemmeside PRO