1 2 3
Lyst til å reise verden rundt på første klasse
– og tjene gode penger?

Les mer!
REISELIVSAKADEMIET

Blir etablert i løpet av annet halvår 2012
 
« Tilbud tilbake
Tilbud fram »  Learn more
HER KAN DIN ANNONSE STÅ!

Ta kontakt.

Interdum ullamcorper maecenas
Orci maecenas. Tincidunt tempus, integer viverra lorem praesent magna parturient  « Tilbud tilbake  Ta kontakt

Trygghet i leiren

- Gjør i stand teltplassen før mørkets frambrudd. Å vandre i mørket har ført til mange fallulykker, så beveg dere i dagslys så langt det er mulig.

- Se opp for mulige farer. Sjekk området for glassplinter, skarpe gjenstander, greiner, maurtuer, giftige vekster, innsikter og vanskelig terreng.

- Unngå årsaker til naturlige problemer. Det er for eksempel uklokt å campe i et område som kan gi problemer ved regn.

- Kontroller leirområdet. Finn et sted hvor det er plass nok til alt utstyr.

- Finn et trygt sted til leirbålet. Åpen ild og kokeredskap må plasseres langt nok borte fra teltet slik at ikke gnister eller varme kan antenne dette.

- Ha alltid oppsyn med ild, og sørg for at bålet er plassert slik at det ikke kan spre seg verken vertikalt eller horisontalt. Det er ideelt å bruke en grill eller skjerme bålet ved hjelp av stein.

- Vær oppmerksom på ville dyr i området. Bruk lommelykt om natten. Mange villdyr beiter om natten, og en lyskilde holder dem gjerne på avstand. Det hjelper også å holde plassen ren for matrester, søppel, kjøle- og kokeredskaper eller andre gjenstander. Dyr tiltrekkes lukter.

- Vær oppmerksom på insekter. Unngå insektstikk. Det gjør du ved å unngå å bruke sterkt fargede klær eller parfyme og duftprodukter.

- Se opp for giftige planter. Gjør deg kjent med giftige planter som kan vokse i det området du camper i.

- Tenk deg om før du drikker. Uansett hvor rent vannet i en elv ser ut, kan det inneholde vannparasitter og mikroorganismer som kan forårsake ubehag eller alvorlig sykdom.

   
   
       
 
Copyright (c)2011 | Levert av Lage Hjemmeside PRO