1 2 3
Lyst til å reise verden rundt på første klasse
– og tjene gode penger?

Les mer!
REISELIVSAKADEMIET

Blir etablert i løpet av annet halvår 2012
 
« Tilbud tilbake
Tilbud fram »  Learn more
HER KAN DIN ANNONSE STÅ!

Ta kontakt.

Interdum ullamcorper maecenas
Orci maecenas. Tincidunt tempus, integer viverra lorem praesent magna parturient  « Tilbud tilbake  Ta kontakt

Los Cabos, Mexico

Tekst: Tor Kjølberg

Langstrakte hvite sandstrender, varmt, smaragdgrønt og akvamarinfarget vann kjærtegner stranden mens den silkemyke sanden gir en god følelse for nakne føtter.

Vi er på Cortez, sjøsiden av Baja Sur, som minner oss mer om Det karibiske hav enn Stillehavet, som møter oss på sørspissen av Baja-halvøya.

Denne øde sandstranden er bare noen få kilometer unna det glitrende turistsenteret Cabo San Lucas, men er enda nærmere den avslappede San Jose del Cabo med sin fiskeflåte og sine luksuriøse golfbaner. I dette området finner du begge byene. Los Cabos er ofte en oversett destinasjon i Mexico.

Godt plasserte hoteller, fantastiske restauranter og boogie-all-night diskoteker preger landskapet i Cabo San Lucas. Mellom den og San Jose del Cabo finner du golfbaner i verdensklasse, tegnet av Jack Nicklaus, Robert Trent Jones II og Tom Fazio. Der har mange prestisjetunge turneringer funnet sted. I tillegg kan Baja by på et nesten perfekt ”tørt tropisk” ørkenklima med svært lite nedbør, bare drøyt 15 centimeter i året. Gjennomsnittstemperaturen ligger på mellom 21 – 26 grader (oktober – mai) og drøyt 32 (juni – september). På grunn av ørkenlandskapet er det ikke så stor fuktighet som i mange andre tropiske områder.

Reiseliv reiselyst Mexico Los Cabos

Los Cabos er også et godt sted for tennis, fiskeaktiviteter, snorkling og badeliv.

Selv om området var relativt uoppdaget for 100 år siden, er det i dag en idyllisk destinasjon i verdensklasse. Medlemmer av The Los Cabos Convention & Visitors Bureau har fått anerkjennelse av de mest kjente reisemagasiner og guidebøker. Undersøkelser fra 2010 dokumenterer nok en gang at Los Cabos er en av verdens beste reise- og turistdestinasjoner for par, familier, møter og hygge.

Reiseliv reiselyst Mexico Los Cabos 2

Med nesten 360 solskinnsdager i året og myriader av aktiviteter å velge blant, er vi overbevist om at Los Cabos vil besnære deg med sin uovertrufne skjønnhet. Slapp av og les en bok ved et forfriskende basseng med utsikt til Cortés-sjøen, nyt en kopp te på en av Cabos golfbaner, eller stå opp med solen og se fiskebåtene dra ut. Los Cabos byr på så mye. Hver dag kan være begynnelsen på et nytt utfartseventyr, om du vil. Eller la deg skjemme bort på ett av stedets mange fortreffelige spa-anlegg som bruker lokale Baja-planter i behandlingen. Liker du å surfe, snorkle eller padle finnes det mange fristende lokasjoner i dette fun-in-the-sun paradiset. Du kommer også tett på naturen hvis du tar en tur opp i fjellterrenget. Barna elsker å ta en tur med ett av piratskipene, og turistene får gode minner etter å ha svømt i havet blant delfinene. Hopp inn i en Hummer H2 og få deg en tur du ikke vil glemme, eller et adrenalinkick med en Chenowith-racer. Enten du kommer hit med barn, eller er en svoren øko-turist, har sort belte i shopping eller elsker kunst, vil du få et uforglemmelig opphold – på et sted du ønsker å komme tilbake til.

Las Ventanas al Paraiso
befinner seg ytterst på den 1600 kilometer lange Baja Peninsula, mykt plassert mellom havet og ørkensand, like ved der Stillehavet møter Cortez-sjøen, og gir følelsen av at vi befinner oss ved verdens ende. En gang var Los Cabos geografisk isolert av den 40 kilometer lang korridoren, som i dag knytter sammen de to ørkenbyene Cabo San Lucas og San José del Cabo. De siste årene har de gjennomgått en hurtig utvikling, og spesielt Cabo San Lucas er blitt kjent for sine ville, cerveza-fuktige våravstikkere. Det er bare å sjekke byens Cabo Wabo, hvor det er tequila-kvelder og hippie-happy gjester hver eneste dag.

Las Ventanas åpnet i 1997, og anlegget ligger på en nesten fem hektar stor og langt roligere korridor og er blitt det ytterste av bearbeidet sceneri med luftige luksussuiter (blant annetden største i Mexico) og et dråpeformede basseng like ut mot havet.

reiseliv reiselyst Las Ventanas

Det er gjennomført mange store konkurranser på den 18 hulls store golfbanen, tegnet av Robert Trent Jones jr. Spatilbud er det både  innen- og utendørs med alt fra massasje under fakkellys for par og kaktusrensende omslag til, og dette er ikke spøk, stressreduserende massasje for puddelen din. Det virker som om det smilende og velvillige personalet kan gjette seg til hva gjestenes ønsker. Her er det vakre omgivelser som byr på både dykking i verdensklasse og storfiske. Solnedgangene er berusende, selv om du ikke deltar i ettermiddagens tequila-smaking.
 
Copyright (c)2011 | Levert av Lage Hjemmeside PRO