1 2 3
Lyst til å reise verden rundt på første klasse
– og tjene gode penger?

Les mer!
REISELIVSAKADEMIET

Blir etablert i løpet av annet halvår 2012
 
« Tilbud tilbake
Tilbud fram »  Learn more
HER KAN DIN ANNONSE STÅ!

Ta kontakt.

Interdum ullamcorper maecenas
Orci maecenas. Tincidunt tempus, integer viverra lorem praesent magna parturient  « Tilbud tilbake  Ta kontakt

Nicaragua, Granada

Trendy Granada

Fredag 4. november 2011

Første gang jeg var i Granada, Nicaragua, for snart femten år siden, var det best å bo på Alhambra. Det var det beste hotellet på plassen med en lang søylegang og herlig bris hvor du kunne spise frokost og se byen våkne til liv. Rommene her var litt bedre enn på herberget litt lenger ned i gaten.

Hver gang jeg har besøkt denne byen siden, har jeg registrert forbedringer. Under mitt siste besøk var imidlertid endringene dramatiske. Byen er på vei til å bli trendy.

Transporet i Granada, Nicuragua

I mer enn to år har det vært lovet et nytt, moderne hotell i enden av plassen. Nå er Gran Francia et faktum. Med dette har Granada gått inn i en ny fase. Hotellet har en vakker lobby med brede trapper, store rom med balkonger over gaten, noen med private møterom, og alle møblert i kolonialstil. Og prisene er absolutt overkommelige.

Gran Francia er restaurant også. Fransk mat med beste atmosfære i byen.

Hva kan man gjøre etter middag? Inntil nylig kunne du slå følge med ryggsekkturistene til Sentralen eller the Bearded Monkey, to av de viktigste møteplassene for utlendinger. I dag samler fastboende utlendinger seg på Cafe Nuit med levende musikk, eller El Club for cocktails. El Club ser ut som den er hentet direkte fra Miami eller New York. Slett ikke en typisk sentralamerikansk bar. Stedet er populært, og hadde mer enn 500 gjester under en spesiell kampanjekveld, hvor deltakerne med glede betalte nesten 100 kroner i inngangspenger.

Andre nyheter fra denne del av verden: En ny fire felts motorvei fra Managua til Granada, en ny flislagt strandpromenade langs Stillehavskysten, for ikke å glemme Norome Resort, en halv time utenfor Granada, hvor vi deltok på en familiesamling. Tyskere, hollendere, amerikanere og nicaraguanere finner sine soltilbedersteder på piren, og det er morsomt å se hvordan servitørene hopper mellom dem.

(Fra vår Mellom-Amerika korrespondent)

 
Copyright (c)2011 | Levert av Lage Hjemmeside PRO