1 2 3
Lyst til å reise verden rundt på første klasse
– og tjene gode penger?

Les mer!
REISELIVSAKADEMIET

Blir etablert i løpet av annet halvår 2012
 
« Tilbud tilbake
Tilbud fram »  Learn more
HER KAN DIN ANNONSE STÅ!

Ta kontakt.

Interdum ullamcorper maecenas
Orci maecenas. Tincidunt tempus, integer viverra lorem praesent magna parturient  « Tilbud tilbake  Ta kontakt
Rafting på Mangoky River

For Destinasjoner av Jaques Philippe Murdolo (oktober 2012)

Madagaskar, et land like eksotisk og fortryllende som navnet tilsier, har en elv som renner nesten tvers gjennom. Den fungerer som landets hovedåre.

reise_til_Madagaskar_kart

Med begrensede og primitive veier og nesten ingen turistfasiliteter er de rolige farvannene på Mangoky River den beste måten å utforske Madagaskar på. Å padle nedover elven til øyas fjernt beliggende og sjeldent besøkte sørvestre hjørne er en vakker og ubesvært opplevelse i dette ville landet.

Minikontinentet Madagaskar er et isolert land som er blitt et eneste evolusjonslaboratorium. Uvanlige skapninger og planter finnes over alt på elvas 300 kilometers lange strekning fra Boroba til Bevoay. Det finnes mer enn 30 lemurarter og 8 000 plantesorter som ikke finnes noe annet sted i verden. 3 000 ulike sommerfuglarter, syv ulike slags baobabtrær samt halvparten av verdens kameleonbestand finnes også her.

Reise_til_Madagaskar_rafting

De entusiastiske, kunnskapsrike og lidenskapelige guidene er uunnværlige. Med dem til hjelp kan du vandre gjennom regnskoger og naturreservater, handle i fargerike lokale markeder, møte det staselige malagasafolket i elvelandsbyene og bosettingene og stifte nært bekjentskap med ringhale-, indri- og sifaka-lemurene, for bare å nevne noen av disse dyrene som gjør dette bisarre dyrelivet til en nærmest hellig økologisk drøm.

reise_til_Madagaskar_lemurer

Hver dag er en ny forundringsdag, og etter å ha raftet langs elven i flere timer organiserer vi våre sandbankecamper under åpen himmel. Å være så nær Steinbukkens tropeverden får solnedgangene til å gi din første rom og lime et nesten uvirkelig skjær.

reise_til_Madagaskar_camping

Vi reiste ut fra Madagaskars hovedstad, Antanarivo, som vi også returnerte til da vi skulle returnere hjem. Madagaskar ligger 402 kilometer utenfor Afrikas sørøstkyst.

Vårt opphold på Madagaskar varte i tre uker, hvorav åtte dager besto av rafting og camping på Mangoky River.

Turene arrangeres bare i mai.


 
Copyright (c)2011 | Levert av Lage Hjemmeside PRO