1 2 3
Lyst til å reise verden rundt på første klasse
– og tjene gode penger?

Les mer!
REISELIVSAKADEMIET

Blir etablert i løpet av annet halvår 2012
 
« Tilbud tilbake
Tilbud fram »  Learn more
HER KAN DIN ANNONSE STÅ!

Ta kontakt.

Interdum ullamcorper maecenas
Orci maecenas. Tincidunt tempus, integer viverra lorem praesent magna parturient  « Tilbud tilbake  Ta kontakt
Barossa Valley
- dalen som er verdensberømt for sin fantastiske vin og mat

For Destinasjoner av Isabelle Sanjaume (august 2012)

Billedskjønne Barossa Valley fungerer som en magnet når det gjelder gastronomi, og sammen med nærliggende, og mindre kjente, Clare Valley, representerer området nesten 60 prosent av Australias vinproduksjon.

Reise_til_Barossa_Valley_kart 

Et opphold der blir fullkomment hvis du tar inn på The Lodge County House, Main Rd. Seppeltsfield, Tel: (61) 8-8562-8277, et sjarmerende bolighus bygget i 1903 for en av Australias vinpionerer, Joseph Seppelts 13 barn. Det vakre steinbygget er omgitt av en 12 mål stor rose- og blomsterhave tvers overfor Seppelts praktutgave av en vingård, som dateres helt tilbake til 1850-årene.

Reise_til_Barossa_Valley 

Vertsstedets overbygde veranda er samlingsstedet for de privilegerte gjestene som sitter og nyter solnedgangen etterfulgt av en minneverdig middag med stearinlys på bordene og akkompagnert av et førsteklasses utvalg av Barossas beste viner. Omkring femti vingårder ligger i en halv times kjøreturs omkrets, deriblant Peter Lehman, Stanley Brothers, Henschke, Penfolds og RichmondGrove. Flere av dem er representert på The Lodges vinkart.

reise_til_the_lodge_country_house_Barossa_Valley

Fra The Lodge er det en herlig ti minutters biltur til Tanunda, den viktigste, livligste og mest sjarmerende av Barossodistriktets byer. Den er en blanding av antikkforretninger, vinutsalg og kafeer som gjør en aften der til en ren nytelse, men din endelige destinasjon bør være den smarte, men lite høytidelige 1918 Bistro and Grill, Murray St., Tanunda, Tel: (61) 8-8563-0405, med sin enkle og minneverdige meny med moderne australske spesialiteter. Velinformerte innbyggere bestiller Barossovin uten etikett. Den serveres stamgjestene til betydelig reduserte priser sammenlignet med de offisielle varemerkevinene. Men du må be om dem.

Reise_til_1918_Bisytro_and_Grill 

Barossa Valley ligger 72 kilometer nordøst for Adelaide. Beste besøkstid er innhøstingstiden i perioden mars – april og oktober – desember. I år med ulike tall, for eksempel 2013, arrangeres en ukes lang årgangsfestival i uken etter påske.


 
Copyright (c)2011 | Levert av Lage Hjemmeside PRO