1 2 3
Lyst til å reise verden rundt på første klasse
– og tjene gode penger?

Les mer!
REISELIVSAKADEMIET

Blir etablert i løpet av annet halvår 2012
 
« Tilbud tilbake
Tilbud fram »  Learn more
HER KAN DIN ANNONSE STÅ!

Ta kontakt.

Interdum ullamcorper maecenas
Orci maecenas. Tincidunt tempus, integer viverra lorem praesent magna parturient  « Tilbud tilbake  Ta kontakt
Opplevelsesrike bilturer i Norge

Vår kollega; Leif Gunnar Hombrekk, har utviklet og redigerer nettstedet Bilturen.

Nettstedet er bygget opp for livsnytere som ønsker å oppleve noe annerledes på sine bilturer i Norge. Og den ene bilturen kan jo fort bli til flere bilturer. Nettstedet ble introdusert høsten 2008 som et tilbud til mennesker som vil oppleve noe mer enn bare å kjøre bil fra A til B. Noen ønsker kanskje bare å finne noen ukjente opplevelser i Norge.

reise-med-bil

Norge har trolig noe av den meste spesielle og spennende naturen å kjøre i, både med bil og MC. En bilferie med nye opplevelser bak hver sving og bakketopp gjør derfor kjøreopplevelsen til noe spesielt.

Kanskje du er på jakt etter nye attraksjoner eller severdigheter i det litt ukjente Norge? Selv uten å bryte fartsgrensene byr mange av disse fine bilveiene på utfordringer. Relativ lite trafikk på norske småveier gjøre det behagelig å ferdes på veiene. Bruk veiene som du finner under Veibeskrivelser og se Norge fra utsiden. Og har det skjedd noe på de store veiene, er det jo greit å vite om alternative kjøreruter.

Har du ønske om å oppleve noe spesielt underveis på en bilreise i Norge, enten det er en severdighet, et spesielt sted eller en hyggelig restaurant? Eller kanskje er du ute etter å få tips om en vei som gir en god kjøreopplevelse? Da er dette det rette nettstedet! Her finner du riktig og interessant informasjon som kan løfte din bilferie i Norge til nye høyder! Det er nå laget mange veibeskrivelser med kart slik at det skal være lett å finne frem.

Men Bilturen har også mer å tilby. Under Lenker finner du informasjon om bil og MC-klubber i Norge og i utlandet i tillegg til informasjon om vedlikehold, dekk, tilbehør og lenker til forskjellige feriemåls egner hjemmesider, for eksempel Lofoten og Nordkapp.

Når du er på farten kan du også hente info fra Bilturen via mobiltelefonen! I "Velg din opplevelse" finner du info om stedet du er på eller skal til. Hvordan du bruker nettstedet finner du godt beskrevet. Vi ønsker deg GOD BILTUR!
 
Copyright (c)2011 | Levert av Lage Hjemmeside PRO