1 2 3
Lyst til å reise verden rundt på første klasse
– og tjene gode penger?

Les mer!
REISELIVSAKADEMIET

Blir etablert i løpet av annet halvår 2012
 
« Tilbud tilbake
Tilbud fram »  Learn more
HER KAN DIN ANNONSE STÅ!

Ta kontakt.

Interdum ullamcorper maecenas
Orci maecenas. Tincidunt tempus, integer viverra lorem praesent magna parturient  « Tilbud tilbake  Ta kontakt
Golf i Bermuda
- et tee-time paradis

Tekst: Tor Kjølberg (juli 2012)

Bermudas bitte lille 53 kvadratkilometers store område tilbyr sine herligheter, inklusiv flere golfbaner pr. kvadratkilometer enn noe annet sted i verden.

reise_til_Belmont_Bermuda

Seks offentlige og to private golfklubber byr på spektakulære friluftsområder, utfordrende baner (syv har konkurransestandard), det er godt med vind, og stedet har en britisk tradisjon for kvalitet som ikke er enkelt å finne utenfor Skottland.
reise_til_riddells_Bermuda Riddle’s Bay, etablert i 1922, er øyas eldste og vakreste klubb. Utfordrende og kuperte Belmont, åpnet et år senere. Port Royal befinner seg på nesten alle langt reisende golfspilleres ønskeliste, og sekstende hull er et yndet fotoobjekt. Men den absolutt mest snobbete (og private) Mid Ocean Club er uten tvil øyas flotteste, med et fantastisk femte hull, som til stadighet tas med i listen over verdens femti beste golfbaner.

reise_til_Port_Royal_Bermuda

reise_til_Mid_Ocean_Club_Bermuda

Noen av de bedre hotellene kan være behjelpelige med å booke tea time på disse enklavene, for eksempel det ærverdige Cambridge Beaches Hotel, bare fire kilometer fra Port Royal Club. Den århundre gamle storslagne ladyen innen Bermudas resortsamfunn, Cambridge Beaches, ligger på en vakkert planert halvøy med private bukter og rosa sandstrender. High er punktlig på agendaen, og den formelle Tamarisk Restaurant serverer noe av Bermudas beste mat.

reiuse_til_Cambridge_Beaches_Bermuda

reise_til_Tamarisk_Room_Bermuda

 
Copyright (c)2011 | Levert av Lage Hjemmeside PRO