1 2 3
Lyst til å reise verden rundt på første klasse
– og tjene gode penger?

Les mer!
REISELIVSAKADEMIET

Blir etablert i løpet av annet halvår 2012
 
« Tilbud tilbake
Tilbud fram »  Learn more
HER KAN DIN ANNONSE STÅ!

Ta kontakt.

Interdum ullamcorper maecenas
Orci maecenas. Tincidunt tempus, integer viverra lorem praesent magna parturient  « Tilbud tilbake  Ta kontakt
Krokodiller

For Destinasjoner av Isabelle Sanjaume (juli 2012)

En seks meter lang krokodille slynger seg to meter rett opp i luften bare en armlengdes avstand fra oss. Ikke bur, ikke glass, ingen beskyttelse av noe slag.

krokodille

Vi var på Adelaide River Queen Jumping Crocodile cruise. Vi har vært med på cruiset før, men på en annen båt. Vanligvis er det to dekk, det nederste dekket av glass, slik at det var trygt å ta bilder av de fredelige, lokale krokodillene som ikke behøvde å anstrenge seg stort for å snappe kjøttet av snøret som var hengt ut på en lang stang. Selv barn kunne være med.

Men ikke denne gangen.

Denne båten hadde bare et dekk, og barn var ikke tillatt ombord. Vi hadde tak som beskyttet oss mot solen, men sidene var helt åpne mot naturens elementer. Vi satt foran i båten, mindre enn en meter fra der kjøttet var hengt ut. Vi hadde fått streng beskjed om ikke å lene oss ut over rekka.

Adelaide_Crocoboat

Og riktig nok, krokodillene kom opp av vannet for lunsj, bare en halv meter unna oss, for nær til å ta gode bilder. Guiden skjøv en dame som hadde en bedre kameravinkel til side, for hun kunne ha fått krokodillens oppmerksomhet bort fra kjøttet.

Hvis alle fulgte instruksene var det ikke farlig, og vi fikk herlig nærkontakt med disse kvikke reptilene i sitt rette element. Båtselskapet kan ikke garantere at krokodillene kommer for å spise, men vi har gjort turen flere ganger og har alltid sett dem.


 
Copyright (c)2011 | Levert av Lage Hjemmeside PRO