1 2 3
Lyst til å reise verden rundt på første klasse
– og tjene gode penger?

Les mer!
REISELIVSAKADEMIET

Blir etablert i løpet av annet halvår 2012
 
« Tilbud tilbake
Tilbud fram »  Learn more
HER KAN DIN ANNONSE STÅ!

Ta kontakt.

Interdum ullamcorper maecenas
Orci maecenas. Tincidunt tempus, integer viverra lorem praesent magna parturient  « Tilbud tilbake  Ta kontakt
K-Club

Tekst: Tor Kjølberg (juni 2012)

I Codrington på Barbuda (Lesser Antilles/Petites Antilles) finner du la dolce vita og en strand som synes aldri å ta slutt.

reiseliv_reiseglede_K-Club_Lesser_Antilles

Her finner du den slags øde, champagnefarget, talkumpudret strand som strandtilbedere får tårer i øynene av.

Da Mariuccia Mandelli, den enerådige elegante herskeren og hjernen bak det Milano-baserte designimperiet Krizan var på jakt etter det som mest kunne sammenlignes med Edens have, fant hun den her på Barbuda, en øy som er så fredelig at det ikke finnes noen asfalterte veier. K’en i K-Club er symbolet på hennes sybarittiske himmerike.

reiseliv_reiseglede_Mariuccia_Mandelli

Det finnes ingen tvil. Her er det ikke spart på noe. Bare spør hvem som helst i moteverdenenes elite som reiser hit for å melde seg ut av samfunnet eller ikke nyte annet enn kanskje verdens mest fantastiske strand og en bok som bare blir til distraksjon.

Mariuccia Mandellis uforlignelige stil preger hver eneste krik og krok av det 920 mål store klubbområdet, fra de fantasifulle dørhåndtakene til lintøyet og innredningen i den elegant enkle restauranten.

reiseliv_reiseglede_K-Club_Lesser_Antilles2

Førsteklasses hjemmelagde pastaer og en fantasifull Middelhavsinspirert meny kan et øyeblikk få deg til å glemme at du ikke befinner deg på Rivieraen. Her stenges ikke naturen ute. Også i restauranten kan man skue utover det turkise havet og kjenne de avkjølende passatvindene.

15 minutters flytur fra Antigua arrangeres av K-Club.


 
Copyright (c)2011 | Levert av Lage Hjemmeside PRO