1 2 3
Lyst til å reise verden rundt på første klasse
– og tjene gode penger?

Les mer!
REISELIVSAKADEMIET

Blir etablert i løpet av annet halvår 2012
 
« Tilbud tilbake
Tilbud fram »  Learn more
HER KAN DIN ANNONSE STÅ!

Ta kontakt.

Interdum ullamcorper maecenas
Orci maecenas. Tincidunt tempus, integer viverra lorem praesent magna parturient  « Tilbud tilbake  Ta kontakt
Antigua
- med monumenter fra kolonitiden i poetisk forfall

For Destinasjoner av Anita Meghir (mai 2012)

Med sin herlige beliggenhet i en grønn fjell- og vulkanomkranset dal er Antigua en av de eldste og vakreste byene i Mellom-Amerika. Minnene fra kolonitiden er et sjarmerende, men samtidig beskt vitnesbyrd fra en tid da byen fungerte som Spanias hovedstad for hele Mellom-Amerika, helt fram til det episke jordskjevlet i 1773.

reiseliv_reiseglede_Antigua_Guatemale

I dag gjelder strenge bevaringsforskrifter som skal ivareta det som er tilbake av den spanske renessansen i perioden 16. – 18. århundre samt barokke kirker, klostre og boliger. Noen er rekonstruert, mens andre har brutt sammen, sannsynligvis for alltid.

reiseliv_reiseglede_antigua2_Guatemala

Byen besitter en tilbakelent avslappet atmosfære som stadig tiltrekker seg kunstnere fra hele verden, og ikke minst rike eiere av fritidsboliger fra Guatemala City. I tillegg finnes det mer en tretti programmer som underviser spansk som andrespråk.

reiseliv_reiseglede_Antigua_kart

Blant fasjonable kafeer og butikker og poetisk forfalne ruiner finner vi den vakreste bevarte bygning av dem alle, Casa de Santo Domingo, Antiguas utstillingsvindu av et hotell. Det ligger i de romantiske levningene av det som en gang var Antiguas rikeste og mektigste kloster, bygget i 1642, 100 år etter at byen ble grunnlagt.

reiseliv_reiseglede_Hotel_Antigua

Antigua ligger 25 kilometer fra Guatemala City. Semana Santa (Hellige uke) er Sentral-Amerikas mest feirede festdag, 25. juli, til minne om deres lokale beskytter, Nuestra Señora de la Merced (Vår nådes frue).
 
Copyright (c)2011 | Levert av Lage Hjemmeside PRO