1 2 3
Lyst til å reise verden rundt på første klasse
– og tjene gode penger?

Les mer!
REISELIVSAKADEMIET

Blir etablert i løpet av annet halvår 2012
 
« Tilbud tilbake
Tilbud fram »  Learn more
HER KAN DIN ANNONSE STÅ!

Ta kontakt.

Interdum ullamcorper maecenas
Orci maecenas. Tincidunt tempus, integer viverra lorem praesent magna parturient  « Tilbud tilbake  Ta kontakt
Nysgjerrig på verden eller reiselysten?

reise_med_DreamTrips 

DreamTrips
Luksus drømmeturer er utviklet av det prisbelønte internasjonale reisebyrået Rovia. Med medlemskap i DreamTrips får du tilbud om en drømmereise hver uke til priser vanlige mennesker ikke finner andre steder. Det kreves dessuten tidkrevende søk for å finne en drømmereise til fornuftig pris og kvalitet, selv for mennesker med lang erfaring.

Reise_med_DreamTrips

Du ønsker sikkert å oppleve det beste verden kan by på når du reiser. Du søker ferier som ikke bare evalueres etter hvor mye de koster eller hvor mange stjerner er hotell har. Du fortjener den gode følelsen av at andre tar seg av alle de små detaljene. Det er nettopp det DreamTrips gjør.

Med et medlemskap I DreamTrips får du tilgang til en kalender med unike drømmereiser året rundt. Drømmereisene gir deg og din familie eller venner ferier i luksusklasse til utrolig gunstige priser. Hver drømmereise består av en liten gruppe gjester slik at arrangementet blir en unik opplevelse med all den personlige oppmerksomhet du kan forvente. Reisene er planlagt i minste detalj, så det er ingen stress for deltakerne. Du velger bare en reise, og organisasjonen tar seg av resten.

Medlemskapet i DreamTrips gjør at du kan oppleve fantastiske feriereiser sammen med din ektefelle, partner, venn eller med barna. Som hovedmedlem er det imidlertid bare begynnelsen. Medlemskapet gir deg også tilgang til gratis telefonlinje til DreamTrips agenter som byr på concierge-tjeneste i verdensklasse. Som hovedmedlem får du også et Priority Pass som gir deg tilgang til flyplasslounger over hele verden, medisinsk reiseforsikring og en rekke andre fordeler som kommer til underveis.

Reise_med_concierge_service

Concierge-service
Den spennende kalenderen med drømmereiser året gjennom er bare litt av hva medlemskapet byr på. Når det gjelder luksusreiser, er det ikke bare destinasjonene som er viktig. Som hovedmedlem gir medlemskapet deg også tilgang til en rekke eksklusive fordeler.

I den travle hverdagen de fleste av oss har kan det være vanskelig nok bare å sette av tid til en luksusferie, for ikke å snakke om å planlegge den. La våre DreamTrips agenter gjøre jobben for deg. Våre agenter er tilgjengelige på gratis telefonlinje, klar til å gi deg den førsteklasses service du har krav på. Enten det gjelder å reservere flybilletter, skaffe leiebil, arrangere utflukter eller ta hånd om utfordringer du støter på underveis, er de der for å hjelpe deg. Organisasjonen kan gjøre bestillingene for deg, eller ganske enkelt besvare spørsmål eller være veiledere, det er helt opp til deg selv. Hvis du ikke finner en luksusreise som du tenner på, la bare en av våre agenter få vite om det, og vi skreddersyr en luksusferie for deg! Vi bruker all vår kjøpekraft og alle våre gode forbindelser til å skreddersy din reise etter eksakte spesifikasjoner, en reise som inneholder alt du forventer. Ditt ønske er vår oppgave. Hvor har du alltid drømt om å reise?

I tillegg til DreamTrips-agentene omfatter medlemskapet ditt også vår Concierge-service. Den verdensomspennende Concierge-servicen betyr at du har noen til tjeneste hele året og hele døgnet som kan hjelpe deg på alle reiser, enten det er i ut- eller innland. Det betyr at hvis et flyselskap har feilsortert din bagasje eller kansellert en rute, og du trenger assistanse, eller du vil be en gjest med på nærmeste steakhouse eller en teaterforestilling, er vi der for å hjelpe deg. Her er bare noen av de tjenestene din Concierge kan hjelpe deg med:

• Tapt bagasjesøk; stjålet bagasje erstarningshjelp.
• Nødoverføring av penger.
• Reiseinformasjon
• Veksling av valuta
• Ambassadeveiledning
• Ombooking av flyreiser
• Ombooking av hotell
• Bestilling av leiebil
• Anbefale og bestille restaurantbesøk
• Billettbestillinger til sportsarrangement eller andre events
• Golf Tee Time bestillinger
• Nettilgangstjenester
• Vær- og skirapporter
• Blomsterlevering
• Film- og teaterinfo
• Påminnelse om viktige datoer og gaveideer
• Lokale aktivitetsforslag
• Reiseforsikring med lkuftambulansetjeneste, $50K
• Reseptbelagt medisinerstatning
• Legebesøk
• Legeanbefalinger
• Brille- eller linseerstatninger

Om Rovia
Rovia LLC er et 25 år gammelt reisebyrå med hovedkontor i Plano, Texas og kontorer i Sør-Carolina. Rovia ble grunnlagt ved oppkjøp av to av de mest anerkjente reisebyråene i USA med til sammen mer enn 50 års erfaring. Rovia lanserte et konsept som kombinerer tradisjonelle reisebyråtjenester, nettbasert bestillingsteknologi og agentbasert reisebyråvirksomhet som eliminerer de negative sidene som har fått mange reisebyråer til å bekymre seg over bransjens fremtid.

I november 2008 lanserte Rovia sin ”hybrid” reisebyråmodell som innebærer et forretningskonsept som var totalt nytt på markedet. Rovia kombinerer opplæring, teknologi og muligheter med støtte som fremtidig forretningsmodell som erstatning for tradisjonell reisebyråvirksomhet. Etter hvert som neste generasjons reiseagenter vokser fram i denne nye forretningsmodellen vil Rovia bli ledende i reisebransjen. For dette er de blitt belønnet med prisen Entrepreneur of the Year av revisjonsselskapet Ernest & Young, og bransjens høyaktede utmerkelse Travel Award 2012.

Reise_med_World_Travel_Awards

Visjonærene i Rovia har en forretningsplan og et mål om å bli ledende i en reisebransje som stadig er i omveltning. Konseptet med ”hybrid”-agenter vil ikke bare gi fremtidige reiseagenter ubegrensede forretningsmuligheter, men også kundeinsentiver, premier og et førsteklasses servicenivå som gir lojale kunder. Du kan også bli en Rovias reiseagent. Etter utvikling av Internett minner det tradisjonelle reisebyrået oss i dag om hvordan reisebyråvirksomhet en gang ble drevet. Men bookinger på nettet er langt fra ideelt for brukere som må søke seg gjennom hundrevis av nettsteder og søke blant tusenvis av tilbud når de skal forsøke å sy sammen en feriereise. Rovia ligger i forkant ved å tilby et ”hybrid” alternativ som kombinerer høyteknologi med kunnskap og som skaper en utrolig mulighet for så vel de reisende som reiseagentene.
 
Copyright (c)2011 | Levert av Lage Hjemmeside PRO