1 2 3
Lyst til å reise verden rundt på første klasse
– og tjene gode penger?

Les mer!
REISELIVSAKADEMIET

Blir etablert i løpet av annet halvår 2012
 
« Tilbud tilbake
Tilbud fram »  Learn more
HER KAN DIN ANNONSE STÅ!

Ta kontakt.

Interdum ullamcorper maecenas
Orci maecenas. Tincidunt tempus, integer viverra lorem praesent magna parturient  « Tilbud tilbake  Ta kontakt

Vårt mål er å hjelpe deg til å finne og planlegge din neste reise, enten det gjelder ferie, business eller konferanser.

Ved hjelp av vårt erfarne, verdensomspennende journalistnettverk vil vi beskrive forskjellige reisemål med lokalkunnskap. Vi samarbeider også
med partnere innen fly, hotell og cruise, noe som gjør det enklere for deg eller din bedrift å finne riktig reise til absolutt beste pris.

Hvis du bare ønsker å reise i form av tekst og bilder, er dette et fint sted å drømme seg bort, eller glede seg til neste reise.

Destinasjoner.no er utviklet for å gi brukerne en portal som både inneholder nyttig informasjon om destinasjoner over hele verden, informasjon innhentet fra lokale journalister, som samarbeider med Desrinasjoner.no.

Nettstedet er laget først og fremst fordi mange trykte medier har lang produksjonstid, og derfor ikke kan formidle nyheter i like raskt tempo som på Internett. I tillegg vil brukerne gjennom våre samarbeidspartnere få spesialtilbud på reiser og hotellopphold.

Vårt mål er at våre brukere skal finne spennende destinasjoner, enten det gjelder forretningsreiser eller ferie, og betale fornuftige priser for reiser og opphold.

Med dette ønsker vi god, trygg og prisriktig reise!

Norwegian

 
Copyright (c)2011 | Levert av Lage Hjemmeside PRO